Splošno

PROBLEM NASELJEVANJA PTIC V URBANIH MESTNIH OBMOČJIH

Golobi so se vam naselili na strehe, fasadne robove, okenske police, tramove, balkone,… Okrog objekta in na njem se nabirajo golobji iztrebki, ki so neprijetni in pa tudi nevarni. Golobi so prenašalci nalezljivih bolezni, njihovi iztrebki in trupla so leglo bakterij, poškodujejo in uničujejo razne materiale. V zadnjem času se pojavlja še nevarnost prenašanja ptičje gripe,... Poleg tega s svojo aktivnostjo povzročajo hrup, ki ruši primerno življenjsko okolje človeka. Procelja hiš so legla bakterij, prsic in zajedalcev, ki se nahajajo v kupih perja, blata, iztrebkov. Potrebno je čiščenje fasad, meteornih žlebov, cevi in jaškov, ki pa mnogokrat ni enostavno in poceni ter vam jemlje dragoceni čas..

 | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija 

SISTEMI ZA ODDALJEVANJE PTIC

Sistem za oddaljevanje ptic je okolju in naravi prijazen. (Pridobljen ima varnostni in RSO-A test in ni v neskladju z zakonom o zaščiti živali). Deluje brez dodatkov kemičnih snovi in strupov in pri tem ptic ne poškoduje. Tudi če bi prišlo do fizičnega kontakta, bi ostali ptiči nepoškodovani. Sistem je razvit na osnovi dolgoletnega preučevanja razvoja, gibanja, obnašanja in življenjskega kroga golobov, kot enih izmed največjih sanitarnih problemov urbanih mestnih jeder.

 

 SISTEMI ZA ODDALJEVANJE PTIC LAX LUXURY 

Za večje horizontalne površine in površine, kjer se pojavlja velik problem z vletavanjem ptic (atriji, jaški med stavbami, terase,..) izvajamo LAX LUXURY simple z vzporednim vpenjanjem zaščitnih linij in LAX LUXURY quad sistem zaščite s kombinacijo vzporednega in pravokotnega vpenjanjanja zaščitnih linij.  V kombinaciji z inox okvirji oz. stebrički dobimo lep design in rešitev problema.

 

 

Za podrobnejso predstavitev oz ponudbo nas lahko poklicete na tel.: 01/831 31 60, 041 766 222 (Igor Šuštar) in z veseljem se vam bomo odzvali in pripravili optimalno rešitev za vsak objekt posebej. Več o sistemih, ki jih v Sloveniji ekskluzivno dobavlja, montira in vzdržuje družba Xastor Security Slovenija na strani: www.brezgolobov.com

 

QR koda družbe Xastor Security Slovenija

 

 

Infotel: 080 1111Cenik

Licence

Reference

Več
 • O nas
  Xastor d.o.o. Kamnik
  Poreber 1a
  1241 Kamnik
 • Kontakt
  Tel.: 01 830 31 60
  GSM: 041 766 222
  Infotel: 080 11 11
 •  
  Fax: 01 830 31 69
  E-mail: info@xastor.si
 • Spremljajte nas
Omogoči piškotke | Izdelava strani: PLAN e d.o.o. © Xastor d.o.o. Pravno obvestilo